söndag

        Publicerat 2011-07-31   18:09:24   Allmänt  0 | Kommentera här!
håller just nu på och målar hallen här uppe, så tråkigt:( Men det är alltid så kul att se resultatet!
Och jag har fan hårproblem på tal om annat! Har upptäckt att min hårfärg inte passar till alla färger på kläder osv. så jag är sugen på att färga så som jag hade innan Italien (mitt hår blev så sjukt ljust där) men jag vet inte om jag vågar haha?! tycker ju att hårfärgen jag har nu är rätt fin men den passar bara till svart. I-landsproblem...


så jääkla ful bild men typ såndär hårfärg vill jag ha!

nu målar jag om

        Publicerat 2011-07-29   12:11:27   Allmänt  0 | Kommentera här!
nu har jag haft samma design i ett år så har tröttnat väldigt mycket på den! Så det kommer se förjävligt ut här tills jag gjort om allt!

3 dagar i sommarstugan

        Publicerat 2011-07-29   12:02:33   Allmänt  0 | Kommentera här!



hahhah BENEN<3





Har som sagt varit i sommarstugan i tre dagar nu, fast har inte sovit kvar utan har sovit hos oscar två dagar också. Och igår hade vi vår årliga grillkväll med släkten där haha fast alla var inte med men. Fyfan vad varmt det var andra dagen ÄLSKAR att vara i sommarstugan såna dagar! Ser ut som att det ska bli varmt nästa vecka också så då åker jag och förhoppningsvis oscar dit och sover och solar, badar och fiskar. Jag SKA äta rökt aborre i sommar så jävla gott är det!!


Iallafall, nu ska jag väl snart till marieberg och sen ikväll ska jag väl ut troligen. Är inte så taggad men kan ju förfan inte sitta hemma en fredag mitt i sommarn haha

gone

        Publicerat 2011-07-27   20:01:37   Allmänt  0 | Kommentera här!
Har knappt varit hemma något alls på två dagar, och är inte nu heller. Är hos oscar och ska sova här vilket jag gjorde igår med. Och tidigare de två senaste dagarna har jag varit i sommarstugan! Imorgon ska vi ha grillkväll där med lite av släkten, så myyys! Finns inget bättre än sommarstugan när alla är där! INGET. Man känner att man inte har ett enda problem i hela världen där! Så iallafall så skriver jag här imorgon med bilder istället:)

En sak i taget så hinner jag ifatt

        Publicerat 2011-07-25   21:43:06   Allmänt  0 | Kommentera här!

sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead.

        Publicerat 2011-07-25   20:46:40   Allmänt  3 | Kommentera här!
Har ni hört ortopilot förut? Han/de gör helt sjukt grymma akustiska covers på alla möjliga låtar!
Min favorit är helt klart Someone like you, som för övrigt är bättre än originalet. Så kolla in honom på spotify och youtube, ni kommer inte ångra er!




-

        Publicerat 2011-07-25   18:34:15   Allmänt  0 | Kommentera här!
Om alla bara kunde sluta SNACKA så jävla mycket så skulle man slippa besvikelsen som kommer sen när man märker att de inte håller fast vid det dem säger.

lite fika på det här!

        Publicerat 2011-07-24   19:46:49   Allmänt  0 | Kommentera här!
Inget kan passa bättre på en söndag än att åka iväg och fika! Vi brukade fika hos mormor varje söndag, saknar det:( Men nu ska vi åka till syster istället! Vi tar med det som bakats idag vilket är de här chokladmuffinsarna (?) som jag gjort till bakelser och min systers mazariner! Mumsmums

never make someone a priority when they only make you an option

        Publicerat 2011-07-24   18:48:18   Allmänt  0 | Kommentera här!



ge mig värme och sol..

        Publicerat 2011-07-24   14:00:29   Allmänt  0 | Kommentera här!


alltså vad är det här för jävla skitsommar?! Vädret suger ju HELA TIDEN. förut har det iallafall varit minst två veckor i sträck med stekande sol och jättevarmt. Nu går det ju inte att planera att t.ex. åka till sommarstugan ett tag för att sola och bada eftersom det är bara någon enstaka dag som det är varmt? Åh damp:s Hatar sverigeväder.

fredagen i bilder

        Publicerat 2011-07-23   23:00:02   Allmänt  0 | Kommentera här!









cause we might not get tomorrow, let's do it tonight

        Publicerat 2011-07-22   19:52:34   Allmänt  0 | Kommentera här!

busy

        Publicerat 2011-07-22   14:16:40   Allmänt  0 | Kommentera här!
Alltså den här dagen känns cp, vaknade vid 6 imorse och kunde inte somna om så vid halv åtta gick jag ut med Tilja så hon fick kissa, så efter det åt jag lite och sen kände jag att ögonen inte kunde vara öppna längre så somnade igen vid halv nio och vaknade tolv, fyfan vad skönt jag sov!!! behövdes verkligen. Och nyss har jag suttit och sytt klart mina skinn-shorts, riktigt bra blev dem! Visar bild på dem sen, nu ska jag åka och sätta in lite pengar jag fick av mamma på mitt konto och så ska jag fixa lite gott att dricka till ikväll PUSS

Lilla tilja, hur söt är hon inte?!

new in

        Publicerat 2011-07-21   22:20:09   Allmänt  0 | Kommentera här!
H&M 99:-

bik bok 199:-

bakning

        Publicerat 2011-07-21   15:05:44   Allmänt  0 | Kommentera här!


Bakade precis chokladmuffins och jävlar vad goda de blev!! De är inte vackra någonstans men det spelar ingen roll bara för de är så goda. Såna här brukade min syster baka när vi var mindre och de tog slut väääldigt fort kan jag säga.. De är inte sådär torra muffinsar utan lite mer kladdiga utan att vara rinniga. Känner på mig att de kommer vara slut till kvällen haha..

förlåt

        Publicerat 2011-07-21   11:49:45   Allmänt  0 | Kommentera här!
Jag suger på att skriva här och har gjort på senaste tiden!
Men det har kommit saker emellan hela tiden och jag har bara inte haft lust att skriva något alls.
Har gått runt med en klump i magen senaste dagarna, jag vet inte ens varför? Jag tror jag tänker för mycket.. Vet inte ens om det är en klump i magen pga oro eller något eller om den bara är där utan anledning? Jobbigt är det iallafall, för jag har alltid så svårt att hitta anledningen till varför jag är ledsen/orolig, det är oftast smågrejer jag har samlat på mig som gnager.. Nog om det!

Tänkte iallafall åka till marieberg idag och shoppa lite bara för det, hade tänkt åka till stan och lämna tillbaka linnet från monki och kolla lite kläder, men det stog att det skulle bli väääldigt mycket regn idag, men det regnar ju inte alls? Jävla väder.. Ikväll vet jag inte vad det blir, kanske är med oscar om han inte ska göra något annat.


glömt något

        Publicerat 2011-07-17   15:40:34   Allmänt  0 | Kommentera här!
Jag glömde skriva i inlägget om vilka hårfärger jag använt, att mitt hår har solblekts vääääldigt mycket också! Tillochmed mitt löshår har blekts (!!!!), men jag tycker bara det fint, blir typ som guldblonda slingor i håret:)

ursäkta bilden haha men där ser ni hur ljust det faktiskt är!

Snälla låt de va som i en film

        Publicerat 2011-07-17   13:52:52   Allmänt  0 | Kommentera här!

Fyfan vad jag vill se henne live!!! Hon låter ju precis likadant som annars vilket inte alla artister gör... Och så älskarälskarälskar jag den här låten, så jävla grym är hon

vi skålar för att förlåta, dricker för att komma ihåg

        Publicerat 2011-07-17   00:59:44   Allmänt  0 | Kommentera här!
Blev ett par drinkar ikväll på pitchers och gissa vilka som råkade sitta i bordet bredvid oss?
Hela big brother-gänget typ haha! Hur jävla random är inte det? Jag kollade aldrig på det när det gick men nog känner jag till Martin hehe, fast kan trösta er med att han är snyggare på bild.
Nu ska jag snart gå och lägga mig med lilla Tilja och lyssna på lite musica innan jag somnar, om jag lyckas (hon attackerar mig om hon märker att jag är vaken haha..) Och imorgon blir det kanske Norrköping. Beror på hur trött jag är, har varit vaken sen 4 imorse så jag känner på mig att jag kommer sova lääääängeee...

Så vi hörs imorgon. Natti

kill-me

        Publicerat 2011-07-14   11:59:45   Allmänt  0 | Kommentera här!


Är på sämsta humöret idag. Jag har så sjukt jävla tråkigt och att det är svinkallt så man inte kan vara ute gör det inte bättre.
Får se vad det blir ikväll, om humöret fortsätter såhär har jag ingen aning vad det blir annars kanske några glas med min amiga mia? Wuäh ge mig lite sommarkänsla... Slängde bara in några randombilder från häromdagen!

fullt upp

        Publicerat 2011-07-13   22:40:04   Allmänt  0 | Kommentera här!
Det blir fullt upp på dagarna när man har en liten valp haha det är som att ta hand om ett barn ju!
Jag har aldrig varit med om att vi köpt hund heller utan mamma och pappa köpte en när jag var bebis så har vi tagit valpar på den och det är de vi har nu. Så det känns som att jag har någon annans hund nu på något sätt haha?
Men man vänjer sig väl. Iallafall så är det det enda jag har gjort idag.

Imorgon tror jag att jag ska åka in till Örebro en snabbis och byta det där linnet ändå (fyfan vad jag är hopplös, men den där färgen kommer inte passa till typ något jag har i min garderob) och sen gå in och fråga lite om priser där jag sydde in håret. Måste nämligen ta ur det inom kort:( mitt hår har växt så himla mycket att raderna liksom "hänger" långt ner om ni fattar. Så får jag se om jag drar ut på kvällen, kommer nämligen inte kunna dra ut på fredag för jag ska upp vid typ 4 på lördagsmorgonen...... KUL. Men jag tjänar pengar iallafall.


Tisdag

        Publicerat 2011-07-12   22:37:03   Allmänt  0 | Kommentera här!
Hade planerat att åka iväg och bada och sola idag men det blåste somfan och var inte direkt badväder på förmiddage direkt så åkte in till stan med Oscar. Vi shoppade och käkade lunch bara, bra som tidsfördriv! Jag fick bara med mig ett linne hem men han köpte en skjorta, ett linne och en pikétröja. Måste bara säga GAAAASH VAD SNYGG POJKVÄN JAG HAR!

Iallafall så när vi kom hem så var min syster och hennes man här och var lite hundvakt etersom hundarna var ensam hemma, och efter ca en timme kom pappa och mamma hem med valpen vi köpt, eller ja, som mamma köpt... hon berättade för alla EFTER att hon ringt på valpen så det var inte planerat överhuvudtaget. Men söt som tusan är hon iallafall!

från monki 150:- när jag gick ut såg jag att det fanns ett i vitt men ville inte gå och lämna tillbaka haha så den här färgen får duga!



Svar på frågan om vilka hårfärger jag använt mig av

        Publicerat 2011-07-11   22:31:11   Allmänt  2 | Kommentera här!

Den första rekommenderar jag verkligen om man ska färga från blont till brunt men inte vill färga för mörkt, första gången man färgade lös det igenom liiiite men andra gången blev det perfa! Efter ett par gånger tyckte jag dock att det var lite för rött/guldigt för min smak, så då köpte jag den under och den blir lite mörkare men mer askig färg. Efter det har jag använt mig av mammas hårfärg som är nr. 8/71 som är typ askig ljusbrun och senaste gången (idag) färgade jag utväxten med 8/03 och det blev exakt som den hårfärg jag har, så man kan väl säga att jag har färgen 8/03? Haha hoppas det inte blev rörigt.

solasolasola

        Publicerat 2011-07-11   19:01:50   Allmänt  0 | Kommentera här!
Fan vad irriterande det är att det är massa moln, när ska värmeböljan komma? Stekande sol och värme så man kan sola och bada jäääämt.. Aja idag har jag iallafall legat ute i solen när den varit framme och gjorde även halkan imorse, fyfan vad läskigt det var! Så när jag kom hem slängde jag ihop världens godaste sallad! Den består av bacon, skinka, gurka, paprika, tomat, ruccola och pastaskruvar! Så har jag vitlökssås, fetaost och krutonger till och lite svartpeppar på, så jävla mumsigt, den måste ni prova!

-

        Publicerat 2011-07-10   15:59:05   Allmänt  0 | Kommentera här!





fredags

        Publicerat 2011-07-10   15:09:32   Allmänt  0 | Kommentera här!




igår

        Publicerat 2011-07-10   15:00:38   Allmänt  0 | Kommentera här!
topp från Vero Moda, shorts från bikbok och skärpet är bara ett tjockt snöre typ hehe

Såhär såg jag ut igår när jag åkte med Oscar till hans mormor som fyllde år, var egentligen planerat att jag skulle ut men jag träffar hans släkt så sällan och jag kan ju gå ut vilken dag som helst så det fick bli som det blev!

I fredags var det först riskettan på morgonen FÖR SEGT..... Sen drog jag till marieberg och sen på kvällen till mia där det blev lite party, lägger upp ett par bilder från det i ett separat inlägg

lördag

        Publicerat 2011-07-09   13:23:46   Allmänt  0 | Kommentera här!
Ligger just nu ute och solar men snart lägger jag in lite bilder på en del nyinköpta grejer + lite bilder från igår då det blev lite party!

suuular

        Publicerat 2011-07-07   15:13:19   Allmänt  2 | Kommentera här!
Trots att solen går i moln var 5:e minut så har jag lyckats få lite färg, ser ut som att det ska komma några dagar med fint väder i helgen + nästa vecka så hoppas man kan åka iväg och bada någonstans då! Är nästan för varmt att bara ligga och steka utan att svalka sig.

Ikväll har jag stor lust att dra in till stan och sätta mig på en uteservering och bara chilla. Men får se hur det blir med det, ska upp vid 7 imorgon för riskettan... Men i helgen blir det party tror jag om jag får dricka även fast jag äter penicillin, ska kolla upp det.

onsdag

        Publicerat 2011-07-06   11:20:26   Allmänt  0 | Kommentera här!
Igår tog jag pause från målandet och åkte till oscar, där vi åt pizza och kollade film osv.
Så sov jag där också, han gick upp tidigt för att åka till jobbet och jag sov vidare ett tag och åkte sen till min andra körlektion! Tycker fortfarande det är lite läskigt att köra med en annan, man kör superförsiktigt jämfört med hur man kör annars haha.. Men det gick bra!
Nu när jag blivit frisk måste jag sätta igång och läsa i körkortsböckerna, boken är ju inte tunn direkt hehe:)

  • Till bloggens startsida
  •    söndag
       nu målar jag om
       3 dagar i sommarstugan
       gone
       En sak i taget så hinner jag ifatt
       sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead.
       -
       lite fika på det här!
       never make someone a priority when they only make you an option
       ge mig värme och sol..
       fredagen i bilder
       cause we might not get tomorrow, let's do it tonight
       busy
       new in
       bakning
       förlåt
       glömt något
       Snälla låt de va som i en film
       vi skålar för att förlåta, dricker för att komma ihåg
       kill-me

       Juni 2014
       Februari 2013
       Juni 2012
       April 2012
       Mars 2012
       Januari 2012
       Oktober 2011
       September 2011
       Augusti 2011
       Juli 2011
       Juni 2011
       Maj 2011
       April 2011
       Mars 2011
       Februari 2011
       Januari 2011
       December 2010
       November 2010
       Oktober 2010
       September 2010
       Augusti 2010
       Juli 2010
       Juni 2010
       Maj 2010
       April 2010
       Mars 2010
       Februari 2010
       Januari 2010
       December 2009
       November 2009
       Oktober 2009
       September 2009
       Augusti 2009
       Juli 2009